gjume Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Fëmijët që përdorin smartphone flenë më pak

Slideshow

Çfarë bëjnë njerëzit e suksesshëm për një gjumë të shëndetshëm?

Sipërmarrje

Ja si qëndron gjatë gjithë kohës produktiv sipërmarrësi Eric Ryan

Horoskopi i biznesit

Sa gjumë ju duhet sipërmarrësve sipas shenjës së horoskopit?

Business Pulse

Shenjat që tregojnë se nuk keni një balancë midis punës dhe jetës

Teknologji

Çfarë po i bën telefoni trupit dhe mendjes tuaj?

Teknologji

Pajisja që mund të kontrollojë ëndrrat tuaja

Teknologji

Një termometër high-tech

Slideshow

Zakonet e mëngjesit të 5 prej njerëzve më të suksesshëm në botë

Strategy

5 arsye pse jeni gjithmonë me vonesë

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00