fleksibilitet Archives » Page 2 of 3 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

General Motors premton 20 makina të gjitha elektrike deri në vitin 2023

Marketing

Social media, dora e biznesit

Travel

Si të kuptosh se është koha e duhur për të udhëtuar?

Sipërmarrje

7 këshilla për t’u bërë një freelancer i suksesshëm

Media&PR

Samsung Electronics ngre nivelin e produkteve në tregun e aksesorëve televizivë

Business Pulse

Këto janë kompanitë më të mira për të punuar nga shtëpia

Lajme

Sa është gjoba minimale në Kodin Shqiptar të Punës?

Horoskopi i biznesit

Puna ideale për çdo shenjë horoskopi

Media&PR

Studim: Zyrat e përbashkëta, a po na bëjnë më pak socialë dhe produktivë?

Strategy

7 fraza që njerëzit e suksesshëm nuk i thonë kurrë