ëndrrat Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Ai kishte një ëndërr, po ashtu dhe ti! Thënie nga Martin Luther King, për të kuptuar fuqinë e një vizioni

Personazhe

Thënie frymëzuese nga i magjishmi Walt Disney

Strategy

5 mënyra të thjeshta për të qenë më të fokusuar çdo ditë

Strategy

Ju keni 168 orë kohë çdo javë. Çfarë duhet të bëni me to?

Sipërmarrje

10 mësime suksesi për sipërmarrësit nga Amancio Ortega, themeluesi i Zara

revista

Revista Dhjetor 2016 – “DON’T BE AFRAID OF NEW ARENAS”

Startup

5 Mënyra për të arritur suksesin në Startup-it tuaj

Strategy

Për të qenë i suksesshëm nuk duhet t’i tregosh të gjitha

Teknologji

Një darkë në QIELL