eksport Archives » Page 2 of 7 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Zhvlerësimi i euros dhe mos rimbursimi i TVSH-së, bllokojnë eksportuesit shqiptarë

Business Pulse

15% më shumë eksporte për periudhën janar-nëntor

Bujqësi

Produktet tipike shqiptare, synohet tregtimi në 600 biznese në diasporë

Lajme

Janar-korrik, eksportojmë gati 17% më shumë se një vit më parë

Lajme

INSTAT: janar-qershor eksportet u rritën 18%

Lajme

Zhvlerësimi i euros. Ahmetaj: eksportet nuk u goditën, të ardhurat në buxhet po

Lajme

Ministria e Bujqësisë: duhet patriotizëm për prodhimet bujqësore

Lajme

A e dini se bëjmë tregti me Korenë e Veriut?

Lajme

Euro drejt 125 lekëve. Rekordi i dhjetë viteve të fundit

Trajnime

Akademia Verore për SME: “Trajnim për menaxhimin e eksportit”