eksport Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Një vështrim përtej kaosit: Çfarë po i turbullon tregjet financiare dhe a po i afrohemi një krize globale?

Kosova

Barrierat Shqipëri-Kosovë. Sipërmarrësit kërcënojnë me pezullim të tregtisë

Sipërmarrje

Doni Fruits, një kompani që e do Shqipërinë

Business Pulse

Britani, prodhimi industrial shënon rënien më të madhe të 17 viteve të fundit

Sipërmarrje

Sipërmarrësit eksportues për të cilët ka shkruar BusinessMag.al

Business Pulse

Industria e veshjeve rritet mes vështirësish

Lajme

Unioni i Eksportuesve Shqiptar thirrje për stabilitet dhe progres ekonomik të vendit

Lajme

Biznesi për përpunimin e kërmijve në Korçë, i destinuar për eksport

Lajme

Gazsjellësi Trans Adriatik finalizon projektin e financimit prej 3.9 miliardë euro

Lajme

Zhvlerësimi i euros dhe mos rimbursimi i TVSH-së, bllokojnë eksportuesit shqiptarë

Evente

Data & Technology Meetup

Shtator 11, 2019
19:00