dorëheqje Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Aksionerët e Facebook përpiqen, por nuk arrijnë të kufizojnë fuqinë e Zuckerberg

Lajme

Jack Ma, pas daljes në pension do të kthehet tek mësimdhënia

Internet

Pas largimit nga Facebook, flet Kevin Systrom: “Askush nuk largohet nga puna kur gjërat janë të mrekullueshme”

Strategy

Çfarë duhet të bëni kur një punonjës jep dorëheqjen?

Lajme

Mark Zuckerberg: “Jam ende personi më i mirë për të drejtuar Facebook pas skandaleve”

Media&PR

Top 10 artikujt më të lexuar për vitin 2017 në Business Magazine Albania

Lajme

Puna jashtë orarit sjell vdekjen e një punonjësi në Japoni

Strategy

Çfarë mund të mësojmë nga gabimet e Uber dhe Travis Kalanick?

Lajme

Cila është arsyeja që e çoi CEO-n e Uber drejt dorëheqjes?

Media&PR

Edhe pse punojmë më shumë, marrim më pak nga të tjerët