dokumente Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Hapen Aplikimet për Çmimin e Guvernatorit për Diplomën më të Mirë për vitin 2019

Teknologji

Si të krijoni një broshurë në Google Docs për punët tuaja?

Lajme

’TechSpace’, shtëpia më e re e teknologjisë në Shqipëri, hap dyert për të rinjtë dhe projektet TIK

Lajme

Parlamenti Britanik zbulon dokumente sekrete të Facebook

Lajme

Jo më certefikata nga Zyrat e Gjendjes Civile, do të ofrohen nga institucionet shtetërore

Travel

8 fakte që e bëjnë Estoninë vendin më të mirë në botë

Thirrje per Aplikime

Janë hapur aplikimet për “Çmimi i Guvernatorit për Diplomën më të Mirë për vitin 2018”

Teknologji

Procedurat që duhet të ndiqni për të aplikuar për leje qarkullimi ndërkombëtare

Teknologji

Portali e-Albania ju mundëson të merrni online dokumentin teknik arkivor “Fletë projekti”

Lajme

Projekti më i ri, biletat elektronike për vizitat nëpër muze dhe parqe