çertifikatë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim: “Shërbimi ndaj Klientit”

Business Pulse

“Çertifikata e Rezidencës Tatimore”, është online

Thirrje per Aplikime

Konferenca ndërkombëtare shkencore në Tiranë, mundësi për studentët dhe studiuesit e rinj

Lajme

Certifikata e rezidencës tatimore, tashmë online

Trajnime

Trajnim: “Inteligjenca Emocionale si faktor Suksesi”

Teknologji

Epitech lançon Akademinë e Kodimit. Regjistrimet e kufizuara deri me 1 Shkurt

Lajme

Ja dokumentet që nuk ua kërkojnë më institucionet, të paktën zyrtarisht

Trajnime

Hyrje në Menaxhim: Program për Menaxherë të Rinj

Trajnime

Trajnim: “Inteligjenca Emocionale & Suksesi”

Trajnime

Trajnim: “Si të bëjmë CV & Letër Motivimi të suksesshme në gjuhën angleze?”