"Çertifikata e Rezidencës Tatimore", është online » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 24/05/2019

“Çertifikata e Rezidencës Tatimore”, është online

Share
nga Admin
Maj 24, 2019
Business Magazine Albania constitutes an online periodical publication of business related articles. It is the first of
lexo me teper >

“Çertifikata e Rezidencës Tatimore”, tashmë mund të merret online përmes platformës elektronike e-Albania, në çdo kohë dhe pa asnjë kosto, sipas drejtorisë së përgjithshme të Tatimeve.

“Çertifikata e Rezidencës Tatimore”, ofron dokumentin me vlerë ligjore, i cili vërteton pagesën e tatimeve për të ardhurat në Shqipëri, nga subjekti kërkues. Kjo Çertifikatë me vulë dixhitale, njihet nga të gjitha shtetet me të cilat Shqiperia ka Marrëveshje për shmangien e taksimit të dyfishtë dhe parandalimin e Evazionit Fiskal”.

Lexo: Tatimet u dërgojnë letër bizneseve. Deklaroni të ardhurat

Shërbimi onlinë është shtuar nga tatimet si pjesë e programit të Derregulimit, për lehtësimin dhe modernizimin e shërbimeve publike.