Tatime Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

8 afatet dhe detyrimet që duhet të kenë parasysh bizneset për muajin janar

Business Pulse

Deklarata e të ardhurave, edhe nën 2 milionë lekë. Drejtoresha e Tatimeve jep argumentat e saj

Lajme

Detyrimet tatimore tani mund t’i paguani me këste

Lajme

Shtyhet afati për pagesën e dividentit, reagon portali e-Albania

Lajme

Tatimet dhe Qendra Kombëtare e Biznesit intensifikojnë komunikimin e të dhënave

Lajme

Tatimet shpjegojnë nëse duhet të keni llogari bankare si biznes

Business Pulse

Tregtoni produkte me akcizë? Jeni nën vëzhgimin e Drejtorisë së Doganave

Business Pulse

Këto dy ditë, Dividendin mund ta paguani “me gjysëm çmimi” (8%)

Lajme

Çfarë përfitoni nëse paguani tatimin mbi dividentin para datës 20 Gusht?

Lajme

Kujdes! Raste mashtrimi me transfertat monetare ndërkombëtare