Trajnim multidimensional 5 mujor në degën ekspert imobiliar & e-pronat

Trajnim multidimensional

Akademia GEA – Zhvillon Edukimin & Trajnimin Multidimensional 5-Mujor Në Degën Ekspert Imobiliar & E-Pronat.

GEA – Global Entrepreneurship Academy zhvillon edukimin & trajnimin multidimensional 5-mujor në Degën Ekspert Imobiliar & E-Pronat, që fillon në 27 Tetor 2020 deri më 23 Mars 2021. Trajnimi do të zhvillohet dy herë në javë, përkatësisht në ditën e martë dhe të enjte ora 18:00 -20:00.

Akademia GEA përfundoi sezonin e parë të edukimit dhe trajnimit, tashmë si fillimi i një historie suksesi, duke e finalizuar edhe me dhënien e certifikatave.

Dega e Ekspertit Imobiliar & E-pronat është i konceptuar mbi tre shtylla kryesore, që janë metodat e sotme në shkollat profesionale amerikane dhe europiane dhe kurrikulat që do të përdoren do të jenë kurrikula akademike të përditësuara.

Vendodhja: Trajnimi do të zhvillohej tek Galeria ETC ose tek Tirana International Hotel, por në këto kushte ai do te vijojë të zhvillohet online në platformën Zoom meeting.

Tarifa e Trajnimit: Pagesa normale është 799 euro. Pjesëmarrësit në trajnim do të kryejnë vetëm pagesën e regjistrimit prej 100 euro dhe pjesa tjetër prej 600 euro, paguhet me 2 keste. Nëse paguhet menjëherë pagesa është 700 euro. Çdokujt, që nuk i plotësohen pritshmëritë, që në seancën e parë ka të drejtën e tërheqjes së pagesës mbrapsht.

Të gjithë pjesëmarrësit në trajnim do të pajisen me certifikatë.

PËR KË ËSHTË I PËRSHTATSHËM KY TRAJNIM?

  • Personat që  kanë  dëshirë të  bëhen konsulent imobiliar.
  • Për të  gjithë  ata që  duan të ndërrojnë profesionin dhe të bëhen Ndërmjetës i pasurive të paluajtshme.
  • Per menaxherët dhe drejtuesit e Agjensive Imobiliare .

Secili nga kandidatët që ka mbaruar shkollën e mesme dhe është mbi 18 vjeç, ka diplomë Bachelor apo ka mbaruar Master Shkencor, pas realizimit të një interviste, është një kandidat i mundshëm për të kryer këtë trajnim multidimensional.

KY TRAJNIM MULTIDIMENSIONAL DO TË EKSPLOROJË DHE SHTEROJË KËTO FUSHA DHE DISIPLINA

1) Analiza e detajuar e tregut imobiliar shqiptar dhe tendencave të tij.

2) Sipërmarrja në tregun e pasurive të patundshme.

3) Vlerësimi i pasurive të patundshme.

4) Regjistrimi i pasurive të patundshme.

5) Marrëdhëniet ligjore në rastin e trashëgimisë dhe transaksioneve të pronave.

6) Strategji marketingu dhe marketingu online për të maksimizuar transaksionet imobiliare.

7) Si funksionon sipërmarrja imobiliare në shtetet e Amerikës Veriore.

8) Trajnimi i aftësive shitëse të pronave të patundshme.

9) Si zhvillohet një sipërmarrje online në fushën e pasurive të patundshme, strategjitë dixhitale, mënyrat e përdorimit të tools-ave.

Të gjitha ata që do të mbarojnë këtë degë multidimesionale të imobiliares, do të përvetësojnë të gjitha njohuritë profesionale në tregun e pasurive të patundshme. Do të marrin të gjitha njohuritë profesionale për regjistrimin e pasurive të patundshme, për format ligjore të tjetërsimit të saj, e dhënë kjo nëpërmjet case studies konkrete.

10) Të gjitha format dhe pasojat ligjore që burojnë nga marrëdhëniet e pronave.

11) Strategjitë e marketingut dhe strategjitë e komunikimit dixhital.

12) Zhvillimi urban i Tiranës dhe zonave turistike

13) Si mund të përdorim hartat elektronike, detajet hartografike dhe ndërtimore të pronave. Sistemi GIS

14) Përgatitja dhe prezantimi i një Plani Biznesi. Trajnerët do të jenë: Profesorë të njohur të fushës, por që kanë edhe eksperienca në sipërmarrje dhe janë të shkolluar ose trajnuar në vendet perëndimore, noterë, avokatë, gjykatës, arkitektë, vlerësues pasurish të paluajteshme, folës të njohur dhe motivues, sipërmarrës të njohur imobiliar, menaxher Senjor Marketingu dhe Shitjesh.

Kontakto tani në:
Faqen zyrtare në Facebook
Email: [email protected]
Website: http://academyentrepreneurship.com/
Mund të dërgoni sms në +355 69 2020558.

Must watch
Business Mag Nr. #23 - Qershor 2020

Të gjitha planet tuaja për këtë vit, si individë apo sipërmarrës mund të jenë përmbysur. Mbërritja e Coronavirusit në Shqipëri paralizoi gjithçka, ashtu si kudo. Në mënyrë të papritur na vuri në kushte tërësisht të tjera pune, na shtoi pasigurinë e shqetësimin për të ardhmen.

Sipërmarrjet, kryesisht në fushën e IT u përshtatën më shpejt, duke angazhuar punonjësit nga shtëpia. Ato zhvilluan dhe më tej mundësitë për të punuar në distancë, ndërkohë që shumë kompani të tjera u mbyllën plotësisht.

Kjo është një periudhë sprove, për individin, drejtuesit dhe liderin. Kjo është lufta që po zhvillohet në spitale dhe fronti i parë i saj janë mjekë, infermierë e sanitarë. Historia e ekonomisë k a treguar se gjithmonë pas një situatë të vështirë ka një ringritje. Dhe ne besojmë se kështu do të jetë.

Deri atëhërë ajo çka na mbetet të bëjmë është respektimi i rregullave të kërkuara, marrja e përgjegjësive ndaj të tretëve për aq sa mundemi, e të interesohemi për të pamundurit, të ndajmë diçka për ta.

Solidariteti nuk ka munguar e nuk do të na mungojë as kësaj radhe. Ajo çfarë doli në pah krahas solidaritetit ishte varfëria: e shtetit, e kompanive dhe e vetë individëve.

Një ditë pas dërgimit të 30 bluzave të bardha në Itali, The Guardian na vlerësoi në artikullin e saj si zemërgjerë edhe pse Ky numër ishte planifikuar të botohej në Prill 2020, por procesi u shty për shkak të masave të ndërmarra si pasojë e shpërthimit të Covid-19. Edhe pse në kohë vështirësish, jemi …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale