automobila Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Lëndët djegëse tashmë një kërcënim edhe për industrinë gjermane të automobilave

Strategy

Marcus Lemonis këshillon të rinjtë: “Bëni çdo punë dhe mos jetoni me prindërit tuaj”

Lajme

Kompania Lear Corp, e cila kërkoi të hynte në Shqipëri, hap fabrikën e saj në Maqedoni

Teknologji

Volkswagen do të lançojë makinën e ëndrrave brenda 2020-tës

Teknologji

Epoka ‘Tesla’ po mbërrin, thyhet dominanca me dekada e europianëve

Teknologji

General Motors do të tërheqë 200,000 mijë automobila

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00