Albi Zhulali Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

Albi Zhulali, ëndrra nuk realizohet kurrë i vetëm

Startup

Top 5 Startup-et për të cilat BusinessMag ka shkruar më shumë!

Startup

Softmogul, një platformë jo vetëm për menaxhimin e hoteleve

Media&PR

Mes emocionesh dhe surprizash hapet edicioni i 6-të i Albanian ICT Awards

Lajme

Sipërmarrësit e suksesshëm, Albi Zhulali dhe Genti Selenica folësit kryesorë të Akademisë Ndërkombëtare Verore

Slideshow

Përfundon Albanian Skills, konkursi që promovon aftësitë dhe formimin profesional tek të rinjtë

Lajme

Albi Zhulali do të ofrojë platformën “Reception App” falas për të gjitha hotelet në Shqipëri

Media&PR

Albi Zhulali, CEO i Softmogul, i ftuari i parë i “The Key to Success 1.0”

Intervista

Reception App lançohet në SAN FRANCISCO me objektiva global!

revista

Revista Dhjetor 2016 – “DON’T BE AFRAID OF NEW ARENAS”