agroturizëm Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim: “Si të Ndërtoni Planin e Biznesit Agroturistik?”

Strategy

Altin Prenga: Të gjithë i kemi borxh vendit tonë

Lajme

Akademi për rilindjen e 100 fshatrave

Trajnime

Trajnim: “Inovacioni dhe Sipërmarrja në Bujqësi – Plani i Biznesit”

Sipërmarrje

Certifikimi kusht për lehtësi në agroturizëm. Ja cilat janë kriteret  

Startup

Altin Prenga, mes pasionit e shpresës

Lajme

Bizneset e vogla shqiptare trajnohen nga USAID dhe ambasada suedeze në agroturizëm

Thirrje per Aplikime

Aplikoni për Fondin e Sipërmarrjes Turistike

Lajme

Markat shqiptare me emërtimin sipas origjinës për zhvillimin e agroturizmit

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00