Ja sa para fitojnë Apple, Google dhe Facebook çdo sekondë
Përditësuar së fundmi: 05/02/2016

Ja sa para fitojnë Apple, Google dhe Facebook çdo sekondë

Share
nga Vasjan Broka
Shk 05, 2016

Kompanitë e teknologjisë janë duke fituar shuma marramëndëse. Në fakt, për sa i përket kapitalizimit të tregut Apple, Alphabet, Microsoft dhe Facebook janë tani të gjitha duke mposhtur konkurrentët e tyre më të afërt: kompanitë e naftës.

Po, teknologjia po duket më shumë fitimprurëse se nafta, dhe ju mund të shihni se sa shumë para janë duke bërë këto kompani çdo sekondë me këtë vizualizime të dhënash nga portali i inforamcioneve tregtare Penny Stocks Lab.

TechSot.Al raporton se të kombinuara, këto kompani janë duke fituar më shumë se 2,000 $ për çdo sekondë, ose rreth $ 140,000 në një minutë. Natyrisht, jo të gjithë kompanitë teknologjike janë të njëjta, dhe Apple fiton pothuajse 50% të këtyre të ardhurave.

/Ky artikull u publikua së pari nga TechSot.al. Business Magazine Albania ka të drejta të plota të ripublikimit të këtij artikulli, në bazë të marrëveshjes mes palëve./