Instagram do të fillojë të vendosë reklama në komandën tuaj "Explore"
Përditësuar së fundmi: 27/06/2019

Instagram do të fillojë të vendosë reklama në komandën tuaj “Explore”

Share
nga Ornela Trupja
Qer 27, 2019

Instagram, që është nën pronësinë  e Facebook, njoftoi se do të hapte reklama në seksionin e Instagram, ku përdoruesit  mund të shfletojnë foto dhe video nga llogaritë që nuk mund t’i ndjekin.

Kur përdoruesit e Instagram përdorin një foto ose video në seksionin “Explore”, përdoruesit mund të fillojnë të shohin reklama, teksa lëvizin përmes përmbajtjes. Ndryshimet do të futen gjatë disa muajve të ardhshëm.

Është një tjetër mënyrë që Instagram të lejojë që markat të jenë përpara klientëve potencialë. Rreth 80% e njerëzve  që ndjekin një biznes në Instagram dhe thanë se skedari “Explore”, mund t’i ndihmojë ata të gjejnë biznesin apo produktin tjetër që ata mund të duan. Kompania tha se më shumë se gjysma e llogarive në Instagram përdorin “Explore” çdo muaj.

Lexo: 3 Mënyra si të përdorni story-t e Instagramit për të rritur markën tuaj

Për reklamuesit, kjo është një mundësi për të qenë pjesë e asaj që është relevante në aspektin kulturor dhe është një mënyrë për të arritur tek audiencat e reja që kërkojnë të zbulojnë diçka të re.

Ky është vetëm njoftimi më i fundit i produktit për Instagram, i cili muaj më parë tha se ishte duke hapur mundësinë për reklamuesit për të promovuar postimet nga “ndikuesit”, ose përdoruesit të cilët punojnë për të promovuar shërbimet ose produktet e tyre.

CNBC