kompania Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Formula e çuditshme e martesës, që fshihet pas suksesit të Mark Zuckerberg

Lajme

EasyPay po eksploron mënyra të reja për të revolucionarizuar pagesat elektronike dhe transfertat e parave në Shqipëri

Lajme

EasyPay Albania nis bashkëpunimin me Ria Money Transfer

Sipërmarrje

Sipërmarrësit e suksesshëm nuk e bëjnë kurrë këtë gabim

Marketing

Si arriti një kompani e vogël, pa përdorur marketing, të ndërtojë produktin nr. 1 në Amazon?

Teknologji

WhatsApp tashmë po dominon edhe tregun e video thirrjeve

Sipërmarrje

Intervista e Mërgim Cahanit për StartupYard

Teknologji

Çfarë ndryshimi po sjell Facebook?

Teknologji

Tesla tërheq nga tregu 53 mijë mjete të modeleve S dhe X

Strategy

7 gjërat që çdo shef i mirë duhet t’i thotë punonjësve

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00