Personazhe

Ky sipërmarrës miliarder u bë njeriu më i pasur në Kinë

Personazhe

Njihuni me Sabrina Pasterski, 23 vjeçarja “Ajnshtajn”

Slideshow

Ky është një vit rekord për femrat miliardere. Ja arsyeja pse.

Lajme

Sharad SAGAR, një nga 100 sipërmarrësit më të rinj dhe të fuqishëm të botës, është folësi i parë i SPARK.ME 2017

Strategy

Përse të rinjtë nuk blejnë më makina dhe apartamente?

Startup

Themeluesja e këtij Startup-i kaloi menjëherë nga miliardere në trokë

Sipërmarrje

Ja kush është miliarderi më i ri në botë

Slideshow

Këshilla karriere nga Bill Gates

Personazhe

J.K. Rowling humbet statusin e saj si miliardere. Arsyeja do t’ju habisë!

Startup

Mjetet që nevojiten për të hartuar një plan biznesi për startup-e dhe biznese të vogla

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00