Trajnime Profesionale në Menaxhim Biznesi dhe Bashkëpunim me Bizneset Austriake


Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë (CCI Tirana), në bashkëpunim me Dhomën Austriake të Tregtisë (WIFI INTERNATIONAL), vijon organizimin e trajnimeve nën brandin ndërkombëtar “WIFI” në Menaxhimin e Sipërmarrjes. Ky ëshë viti i 9 i organizimit të këtyre kurseve trajnimi, i cili ka rezultuar me shumë sukses në ngritjen profesionale të nivelit menaxherial dhe jo vetëm, në rritjen e interesit të sipërmarrjes austriake si dhe në bashkëpunime të ndërsjellta me biznesin shqiptar.

  • Si ofrohen këto Kurse?

Programi i trajnimit “WIFI” të ofruara nga CCI Tirana (Chamber of Commerce and Industry of Tirana), janë të organizuara që t’i vijë në ndihmë biznesit shqiptar për mundësi më të mëdha bashkëpunimi me bizneset Austriake. Në marrëveshje me WKO dhe CCIT, pjesa më e madhe e kostove të trajnimit përballohet nga partnerët, ndërsa pjesëmarrësit në këtë trajnim paguajnë një “Fee” simbolike dhe mjaft ekonomike.

  • Qëllimi i Programit WIFI-AUSTRIA

Ngritjen profesionale të nivelit menaxherial, me lektorë/ekspertë ndërkombëtarë, duke ofruar mundësinë e bashkëpunimit dhe partneriteti me sipërmarrje Austriake me qëllim shtimin e eksporteve dhe shitjeve.

  • Lektorët

Në këtë program do të kemi një përzgjedhje të lektorëve më të mirë ndërkombëtarë (Austriakë) me përvojë të gjatë akademike dhe profesionale në fushën e menaxhimit dhe lidershipit.

  • Modulet dhe Lektorët

Moduli Iº  19-20-21 Tetor 2017

Innovative Methods in Business, Finance and Marketing

Module IIº   26 – 27-28 Tetor 2017

Risk of Business Management

Module IIIº   01-02-03 Nëntor 2017

Strategic Planning / Organizational Skills

Vizita në Wien –Austri    11-15 Dhjetor 2017

  • Target Group

Kurset janë të dizenjuara për menaxherë apo administratorë të kompanive, të cilët janë të interesuar për trajnime profesionale me ekspertë ndërkombëtarë. Në këto kurse trajnimi mund të marrin pjesë të gjithë ata përfaqësues të shoqërive shqiptare, që janë të interesuar për bashkëpunim me sipërmarrjen Austriake në fushat me interest e veçantë dhe me mundësi për gjetje partneriteti.

  • Import-Eksport

Eksperienca në këto kurse trajnimi është një mundësi e shkëlqyer për të shkëmbyer informacion dhe eksperienca.

  • Afati i aplikimit  29.09.2017

Për më shumë informacion, lexoni njoftimin e plotë.

Nëse e shihni me interes pjesëmarrjen tuaj dhe /ose përfaqësuesve të shoqërisë tuaj, plotësoni formularin  e aplikimit.

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale