program Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Programi Shkollat e Shekullit 21, një program frymëzues për të rinjtë

Thirrje per Aplikime

Je 18-22 vjeç? Ti mund të jesh piloti i ardhshëm shqiptar

Thirrje per Aplikime

Ambasada Amerikane sjell trajnimin për mësues dhe administratorë të arsimit të mesëm

Thirrje per Aplikime

Ke një startup që dëshiron ta zhvillosh? Atëherë bëhu pjesë e programit Flexible StartUp Support!

Sipërmarrje

Shqipëria synon të përmirësojë mundësitë e femrave në sipërmarrje

Thirrje per Aplikime

Uplift Albania, një akselerator Europian për startup-et inovative të rajonit

Business Pulse

Neuromarketing, disiplina që po ndryshon marketingun botëror

Business Pulse

Norvegjia paguan 150 milionë dollarë për të mbrojtur pyjet e Gabon

Thirrje per Aplikime

Hapet raundi i dytë i programit “Sfida Elevator Lab” nga Raiffeisen Bank në Shqipëri dhe Kosovë

Strategy

3 mënyra për të rritur përgjegjësinë sociale në modelin tuaj të biznesit