administrator Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

4 gabimet që penalizojnë pranimin tuaj në një kolegj ndërkombëtar

Trajnime

Trajnim: “Kodi i punës – ndryshimet e fundit”

Media&PR

“Share Albania” dhe “Urban Line” janë idetë që do i shohim përsëri në fazë tjetër të “Do you have an idea?”

Media&PR

Brandi “Made in Albania”, “Albanian Adventure Resort” dhe “Punime me makram” janë tre idetë që kalojnë në fazën tjetër të “Do you have an idea?”

Personazhe

Kush ishte David Rockefeller, një nga njerëzit më me ndikim në botë?

Sipërmarrës të suksesshëm

Ku po investojnë tani shqiptarët?

Lajme

Liberalizimi i vizave për Kosovën, lehtësim për bizneset

Sipërmarrës të suksesshëm

Drejtoresha e HAKO-s: “UNË DO TË DOJA SHUMË QË FILANTROPIA TË MOS BËRTITEJ”

revista

Luciano Cirillo zbulon sekretet e suksesit të Ujit “Tepelena”

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00