partneritet Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Gral Albania, të bësh blerje nga një Qendër Tregtare Online

Business Pulse

Ja cilat janë eventet që do të zhvillohen gjatë periudhës Shtator – Tetor për bizneset dhe startup-et

Strategy

3 Gjërat që duhet të dini para se të bisedoni me investitorët në lidhje me biznesin tuaj

Marketing

4 mënyra për të zhvilluar markën tuaj personale

Lajme

Jack Ma, pas daljes në pension do të kthehet tek mësimdhënia

Thirrje per Aplikime

Hapet raundi i dytë i programit “Sfida Elevator Lab” nga Raiffeisen Bank në Shqipëri dhe Kosovë

Uncategorised

Cacttus Sha dhe Sentry fillojnë bashkëpunimin

Strategy

5 gjëra që nuk duhet të bëni kur jeni duke drejtuar një biznes të vogël

Lajme

Tetra Pak në partneritet për të përmirësuar zhvillimin e bulmetit në Shqipëri

Strategy

5 mësime partneriteti nga të cilat mund të mësoni dhe ju