thirrje per aplikim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Programi UK – Albania Tech Hub hap thirrjen për aplikime për 2019-2020

Thirrje per Aplikime

Punësohu te Businessmag! Bëhu pjesë e konkursit për artikullin më të mirë

Thirrje per Aplikime

Thirrje për aplikime nga programi i akselerimit InCredibles

Thirrje per Aplikime

EuroElektra hap aplikimet për intership në RSU2

Thirrje per Aplikime

Projekti BRIGAID ju fton të aplikoni me idenë tuaj inovative për ndryshimet klimatike

Thirrje per Aplikime

Aplikoni për një trajnim pranë EIT (Institutit Europian të Inovacionit dhe Teknologjisë)!

Thirrje per Aplikime

Nëse keni një ide biznesi në fushën e teknologjisë, atëherë aplikoni për t’u bërë pjesë e programit të inkubatorit në ICK

Thirrje per Aplikime

Aplikoni me startup-in tuaj në “Samitin Europian të Startup-ve” më 24 Prill në Barcelonë

Thirrje per Aplikime

Festivali Ndërkombëtar i Teatrove, “Prishtina Theater International Festival” – thirrje për aplikim

Thirrje per Aplikime

Thirrje për gazetarë: “Youth Global Forum 2017” në Dubai (Plotësisht i financuar)