teknika Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim: “Si të Ndërtoni Planin e Biznesit Agroturistik?”

Strategy

Pesë hapa për të motivuar punonjësit

Trajnime

Trajnim rreth Marketingut Dixhital

Strategy

5 teknika për të punuar me sukses me njerëz që janë të ndryshëm nga ju

Trajnime

Seria e trajnimeve: “Zgjidhje të Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit për Gratë Sipërmarrëse”

Media&PR

Çfarë na mësojnë Princeshë Leonor dhe Meghan Markel për të folurin në publik?

Trajnime

Uebinar 2: Si të rrisni sigurinë tuaj online?

Lajme

Mark Zuckerberg: “Siguria nuk është një problem që zgjidhet plotësisht, por ne do të vazhdojmë të përmirësojmë teknikat tona”

Strategy

Nuk e keni fituar punën tuaj të ëndrrave? Ja teknika që mund të përdorni për të patur një shans të dytë.

Trajnime

Trajnim: Planifikimi dhe Analiza Financiare

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00