Trajnim rreth Marketingut Dixhital » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 12/09/2019

Trajnim rreth Marketingut Dixhital

Share
nga Anerola Torollari
Sht 12, 2019
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Marketingu Dixhital është programi më i vlerësuar që CCIT ofron për sipërmarrjen. Nisur nga nevojat e komunitetit të biznesit, sugjerimet dhe kërkesat e pjesëmarrësve të këtij programi këtë herë ky trajnim trajton si fillim procesin e dixhitalizimit që është duke ndodhur ose duhet të ndodhë në çdo kompani. Trajnimi do t’i orientojë pjesëmarrësit se si të kuptojnë strategjitë e marketingut dhe strategjitë dixhitale, risitë dhe teknikat e reja, si të analizojnë rezulatetet e tij dhe si të dixhitalizojnë produktin apo shërbimin dhe si të arrijnë tek klienti.

QËLLIMI I PROGRAMIT TË TRAJNIMIT

 • Njohja me risitë e marketingut
 • Fazat e dixhitalizimit të kompanisë
 • Njohja me strategjitë që ndjekin kompani të ndryshme
 • Përqëndrimi në strategjitë që do të aplikoni

KUSH MUND TË PËRFITOJË

Në këtë kurs mund të marrin pjesë menaxherë, administratorë të kompanive, ose specialistë të marketingut, të cilët janë të interesuar për zhvillimin e aftësive strategjike në komunikim dhe teknika të reja të marketingut online.

REZULTATET E PRITSHME

 • Mirëkuptim i strategjive të marketingut
 • Dixhitalizimi i produktit
 • Ndërtim i një plani të mirëfilltë, i cili funksionon në bazë të segmentimit të saktë të produkteve
 • Strategjitë e penetrimit të tregut online
 • Funksionimi i rrjeteve sociale
 • Ndërtimi i kontentit për mediat online
 • Qasja me klientin

LEKTOR: Z. Dritan Pecini

Dritan Pecini është specialist në fushën dixhitale. Ai ka lindur në Tiranë, rritur në Athinë dhe ka kryer studimet në Melburn. Ai ka studiuar për Teknologji Informacioni dhe ka eksperienca të shumta në pozicione të ndryshme në industrinë dixhitale në Australi. Gjatë qëndrimit të tij në Melburn, Dritani ka zotëruar biznesin e tij dhe ka pasur bashkëpunime të suksesshme në fushën e Edukimit dhe Medias. Dritani ka punuar pranë DDB Albania dhe Montenegro ku ka drejtuar pjesën e strategjisë dixhitale për kompaninë dhe klientët e saj. Ndërkohë që tani ai drejton kompaninë e tij Pecini.al.

PROGRAMI: (ky trajnim do të ofrohet shqip, por duke qenë se terminologjia dixhitale është në anglisht si rrjedhojë përmbajtja e moduleve është në anglisht)

Për më shumë informacion rreth programit të trajnimit klikoni Këtu.

Data: 8-9 Tetor 2019, ora 09:30 – 13:30

PAGESA:

Tarifa e pjesëmarrjes në trajnim është 9000 lekë, ku përfshihen të gjitha materialet e punës dhe certifikata në fund të trajnimit. Për anetarësinë e DHTIT ky trajnim kushton 20% më pak nga vlera standarde.

Për t’u regjistruar plotësoni formularin e aplikimit nëpërmjet linkut: http://bit.ly/2VnHDWg

Afati i fundit i aplikimit është data 5 Tetor 2019.

Kontakt: Ornela Sulce
Tel: +355 (0) 45800334
E-mail: [email protected]