rezultate Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

3 arsyet pse të rinjtë nuk rriten në detyrë

Strategy

4 mësime për të arritur qëllimet tuaja

Marketing

10 ligjet e marketingut në median sociale

Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Strategy

4 gjërat që punonjësit kërkojnë nga lideri i tyre

Strategy

7 këshilla për sipërmarrësit e së nesërmes nga liderët më të mëdhenj

Sipërmarrje

Pse një punë e paqëndrueshme do iu bëjë të keni më shumë sukses?

Trajnime

2 Trajnime të Hapura nga Elda Gjoka

Lajme

Cilat janë aftësitë e shekullit të 21-të për të cilat ka nevojë çdo student?

Strategy

Si më ndihmoi rregulli 80/20 të dyfishoja të ardhurat e mia në vetëm dy muaj?

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00