Sokol Vladi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Microsoft në bashkëpunim me universitetet sjell eventin “DigiGirlz Albania”

Business Pulse

Microsoft DigiGirlz Albania rikthehet më 29 Mars 2019 në Tiranë

Slideshow

Industritë janë transformuar gjithmonë nga teknologjia. Udhëheqësit e biznesit e dinë këtë më mirë se kushdo!

Media&PR

Mbahet takimi i parë i jurisë së ICT Awards 6, mbi 100 aplikime kërkojnë suksesin në shtatë kategori

Media&PR

Rikthehet në Tiranë edicioni i 2-të i AllWeb – Konferenca e parë dedikuar Komunikimit Dixhital dhe Web-it

Slideshow

MediaTIK, forumi i parë kushtuar revolucionit dixhital në media, trajtoi sfidat e gazetarisë shqiptare në teknologji

Media&PR

Mbahet takimi final i jurisë së Albanian ICT Awards, më 28 Prill shpallen fituesit e edicionit të pestë

Media&PR

Mbyllja e aplikimeve mbledh në Tiranë jurinë e edicionit të pestë të Albanian ICT Awards

Lajme

Cila do të jetë juria e “Albanian ICT Awards 2017”?

Lajme

“Si po transformohet edukimi në Shqipëri?” Michael Kogeler në “Konferencën Transformimi Dixhital i Edukimit”