Shërbimi ndaj klientit Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim: “Shërbimi ndaj Klientit”

Trajnime

Hyrje në Menaxhim: Program për Menaxherë të Rinj

Trajnime

Trajnimi i Hapur dy ditor “Shërbimi ndaj Klientit & Efektiviteti në Komunikim”

Teknologji

Audi USA, sekretet e shërbimit të saj. Shpejtësi dhe kujdes i veçantë

Trajnime

2 Trajnime të Hapura nga Elda Gjoka

Teknologji

“Shitjet online, biznesi i së ardhmes”

Trajnime

Trajnim: Shërbimi ndaj Klientit & Efektiviteti në Komunikim

Startup

7 rolet e ndryshme që bën një sipërmarrës