sektor Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Biznesi i madh, ja cilat janë përgjegjësitë dhe detyrat pas regjistrimit

Lajme

Dilema në Shqipëri: Të hapësh një biznes të ri, apo të mbash në këmbë një të “vjetër”

Teknologji

Si po ndikon teknologjia në vendet në zhvillim?

Lajme

Të huajt zgjedhin telekomunikacionin për të investuar në Shqipëri

Lajme

A mund të shndërrohet Shqipëria në një qendër të shërbimeve online në vitet e ardhshme?

Lajme

Ja cili është biznesi që po rinjeh lulëzim në Shqipëri

Sipërmarrje

Hapet fabrika e parë për përpunimin e frutave të thata “Ko’Nuts”

Sipërmarrje

Kompania RE-Gi tekstil në Shkozet, një tjetër rast suksesi në Shqipëri

Thirrje per Aplikime

Instituti Vodafone hap raundin e dytë të F-LANE akseleratorit të parë Europian për fuqizimin e rolit të femrës në teknologji

Lajme

Zbuloni shërbimet e reja për subjektet akomoduese në E-Albania