sektor Archives » Page 6 of 6 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

10 rolet e reja që do të luajnë CEO-t në 2016-ën

Lajme

DPT rikoncepton kontrollin e bizneseve VIP deri në 2019

Lajme

Gjermania, marrëveshje granti për sektorin energjitik shqiptar

Lajme

Tenderi i kërkimit të naftës në Vlorë, fituese një kompani kanadeze

Teknologji

Tregu i veshjeve elektronike, dominon Fitbit ndjekur nga nga Apple dhe Xiaomi

Lajme

Sektori i bujqësisë me një fond 70% më të lartë vitin e ardhshëm

Intervista

TREGTIA ONLINE nuk ka rrugë tjetër veçse të rritet!