Richard Branson Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Richard Branson bën një hap me kompaninë e tij hapësinore që askush tjetër nuk e ka bërë

Personazhe

Miliarderi Bernie Marcus dhuron pasurinë e tij për bamirësi si dhe për presidentin Trump

Strategy

5 mësime lidershipi nga liderët më të mëdhenj në histori

Zhvillim personal

7 Fotografi që vërtetojnë se suksesi fillon prej zeros

Business Pulse

Këshilla e nënës së Richard Branson mund të na shërbejë të gjithëve

Lajme

Richard Branson bën thirrje për një votim të ri të Brexit

Strategy

Një lider i mirë ka të paktën këto 3 cilësi

Sipërmarrje

Richard Branson tregon sekretin e suksesit të Virgin Atlantic

Business Pulse

Thënie për suksesin nga CEO me influencë

Strategy

Cilësia që i bën njerëzit e zakonshëm në CEO të suksesshëm

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM