Renault Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Veprimet e Carlos Chosn, që kanë vënë në rrezik aleancën 20 vjeçare Nissan-Renault

Business Pulse

Arrestimi i Carlos Ghosn tregon se edhe vizionarët kanë nevojë për mbikëqyrje

Teknologji

2019 Nissan Leaf Nismo: A i pranuam zyrtarisht makina elektrike?

Lajme

Modelja Winnie Harlow krijon kaos në Formula 1, çmimi i madh i Kanadasë

Teknologji

BMW, GM, Ford, Renault nisin blockchain research group për industrinë

Teknologji

Renault dhe IKEA bashkojnë forcat në rrjetin e supermarketeve në Francë

Teknologji

Të jetosh në Tiranë me një Nissan Leaf, 100% elektrike!

Teknologji

Renault EZ-GO është vizioni i kompanisë për të ardhmen e transportit

Startup

Renault-Nissan-Mitsubishi do të shpenzojnë deri në 1 miliardë dollarë në startup-e

Teknologji

A do të dëmtohen mekanikët e vegjël nga makinat elektrike?