reklamat Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Një kompani ruse dëshiron të lançojë satelitë të vegjël për të shfaqur reklamat në qiell

Media&PR

Alessandro Angilella, nga Prenatal Group është folësi i dytë kryesor i AllWeb

Media&PR

Jon Burkhart është folësi i parë kryesor, i konfirmuar i konferencës AllWeb

Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Mark Schaefer (Folës kryesor i konferencës spark.me)

Marketing

Sekretet e marketingut dixhital që do t’ju ndihmojnë të rrisni biznesin tuaj

Marketing

Si do të duket hoteli më i ri i ndërtuar nga Disney?

Media&PR

Aza Raskin, “Mjeshtëri i Dizajnit” dhe sipërmarrësi serial, është folësi i ri i Spark.me 2017

EU Corner

Jon Burkhart, strateg për përmbajtjen dhe copywriter është folësi i 4-t i Spark.me 2017

Marketing

Si mund të ishte Instagrami në shekullin 17?

Lajme

Aplikacioni për TV risia më e fundit e Facebook

Evente

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Dhjetor 11, 2019
6 PM – 8 PM

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00