Alessandro Matteo Angilella, nga Prenatal Group është folësi i dytë kryesor i AllWeb
Përditësuar së fundmi: 23/08/2018

Alessandro Angilella, nga Prenatal Group është folësi i dytë kryesor i AllWeb

Share
nga Fiorela Jaupi
Gus 23, 2018
Studied at Faculty of Economy, Master of Science in Marketing. Content Editor at Business Magazine Albania
lexo me teper >

Konferenca e përvitshme dedikuar marketingut dixhital, AllWeb ka nisur përgatitjet për edicionin e saj të tretë. Tashmë prej 2 vitesh si organizim, AllWeb është konferenca që i tejkaloi pritshmëritë duke ndikuar fuqishëm në skenën shqiptare të zhvillimit të Marketingut dhe Inovacionit me përmbajtje cilësore nga folës Ndërkombëtarë / Rajonalë dhe vendas.

Alessandro ka 20 vite eksperiencë në menaxhimin e projekteve komplekse me fokus në tregun online dhe atë e-commerce. Ai ka njohuri rreth shitjes me pakicë, menaxhimit të përmbajtjeve, tranzicionin dixhital, menaxhimin e ndryshimeve që po ndodh ndër vite etj. Aktualisht ai është Digital Director i Prenatal Group.

Ekspertiza e tij përfshin menaxhimin e përgjithshëm, startup-et, shitjen dhe marketingun, operacionet e tregtisë elektronike, CRM, zhvillimin e biznesit, menaxhimin e kategorive, e-book dhe përmbajtjet dixhitale, praninë dhe komunikimin online etj.

Lexoni: Jon Burkhart është folësi i parë kryesor, i konfirmuar i konferencës AllWeb

AllWeb është Konferenca e parë e Marketingut Dixhital në Tiranë. Organizohet që nga viti 2012 në Shkup duke mirëpritur në skenën e saj folës profesionistë nga kompani që përfaqësojnë marka të mirënjohura ndërkombëtare. Ky është viti i tretë që AllWeb mirëpret në Tiranë folësit më të mirë nga e gjithë bota për të vënë në dukje mjedisin gjithnjë e në ndryshim të marketingut dixhital.

Për më tepër informacion kontaktoni me:

Gerti Boshnjaku, në +355 67 20 11 531 ose [email protected]

Si edhe me Darko Bulldioski, në 070/ 30 70 40 ose në [email protected]

Për të lexuar më tepër rreth folësve, programit, biletave dhe për vetë konferencën, klikoni këtu www.allweb.al