programit Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Alessandro Angilella, nga Prenatal Group është folësi i dytë kryesor i AllWeb

Media&PR

Jon Burkhart është folësi i parë kryesor, i konfirmuar i konferencës AllWeb

Lajme

Nënshkruhet marrëveshja me BERZH për përmirësimin e klimës së biznesit në Shqipëri

Teknologji

Amazon sapo bëri shpërndarjen e parë me dron

Marketing

AllWeb Albania mirëpret Vladimir Vulic dhe Sokol Vladin

Evente

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Dhjetor 11, 2019
6 PM – 8 PM

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00