teknologjisë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Je startup? AllWeb Albania ka një ofertë për ty

Marketing

AllWeb Albania ka një ofertë speciale për të gjithë studentët. Përfito biletën me një çmim prej 35€

Marketing

Oferta e AllWeb 2018 për studentët

Media&PR

AllWeb 2018 – Prezantohen 3 folësit e parë!

Media&PR

Alessandro Angilella, nga Prenatal Group është folësi i dytë kryesor i AllWeb

Media&PR

Jon Burkhart është folësi i parë kryesor, i konfirmuar i konferencës AllWeb

Startup

Dentem zhvendoset në Toronto. Startup-i shqiptar tani vlen 3 milionë $

Media&PR

Samsung vlerësohet me 36 çmime për dizajnin dhe teknologjinë e shkëlqyer në CES 2018 Innovation Awards

Lajme

Sistemi arsimor finlandez vjen edhe në Kosovë

Intervista

Julia Goga-Cooke: Kalimi nga i punësuar në BOS I VETVETES është vërtet emocionues

Evente