konsumatoreve Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Alessandro Angilella, nga Prenatal Group është folësi i dytë kryesor i AllWeb

Media&PR

Jon Burkhart është folësi i parë kryesor, i konfirmuar i konferencës AllWeb

Teknologji

Galaxy S9 dhe S9 Plus vijnë me funksionalitete që bëjnë matjen e tensionit të gjakut dhe nivelit të stresit

Slideshow

Ndërtuar për mënyrën se si komunikojmë sot: Samsung Galaxy S9 dhe S9+

Sipërmarrje

Si arriti kjo sipërmarrëse të ndërtojë një biznes me vlerë 80 milionë $, e ndihmuar nga çdo nënë në botë?

Mobile

Raporti i Forrester për përdorimin e smartphone-ëve deri në vitin 2022

Media&PR

Samsung organizon konkursin për dizajnin e aksesorëve të televizorëve QLED

Media&PR

Aza Raskin, “Mjeshtëri i Dizajnit” dhe sipërmarrësi serial, është folësi i ri i Spark.me 2017

Thirrje per Aplikime

CEED Social Media, programi interaktiv për menaxhimin e mediave sociale

Lajme

CEED Kosova nis progamet e dedikuara “Për menaxhim”

Evente

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Dhjetor 11, 2019
6 PM – 8 PM

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00