Pajisjet e gatimit BoschGas do të riparohen pa asnjë kosto » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 20/02/2017

Pajisjet e gatimit BoschGas do të riparohen pa asnjë kosto

Share
nga Fiorela Jaupi
Shk 20, 2017
Studied at Faculty of Economy, Master of Science in Marketing. Content Editor at Business Magazine Albania
lexo me teper >

Lajm i rëndësisshëm:

• Ju kërkojmë konsumatorëve të kontrollojnë pajisjet e gatimit Boschgas që i përkasin periudhës së prodhimit nga viti 2006 – 2011
• Risk i lartë: Për shkak të një dëmtimi në lidhësin e gazit, gazi mund të rrjedhë në rrethana të veçanta, dhe në raste ekstremisht të rralla është rrezik për shpërthim.
• Zëvëndësimi falas i lidhësit të gazit në shtëpinë e pronarit, zgjidh tërësisht problemin.

BSH Hausgeräte GmbH ju kërkon të gjithë pronarëve të pajisjeve të gatimit me gaz Bosch të prodhuara nga fabrika në periudhën 2006 – 2011 të kontrollojnë nëse pajisjet e tyre preken nga kjo fushatë e re sigurie. Kjo është për shkak të një dëmi të mundshëm në lidhësin e gazit. Në rrethana të veçanta gazi mund të rrjedhë, dhe në raste tmerrësisht të rralla përbën rrezik për shpërthim. Çdo pronari që ka një pajisje të tillë i ofrohet zëvëndësimi falas i lidhësit të gazit nga një servis i autorizuar me teknikë në shtëpinë e pronarit. Për të shmangur çdo lloj rreziku, pronarët që i kanë këto llojë pajisjesh duhet thjeshtë ta mbyllin gazin dhe të mos e përdorin atë deri sa lidhësi i gazit të jetë zëvëndësuar.

Siguria e konsumatorit është përparësia më e lartë e BSH Hausgeräte GmbH. Për këtë arsye, një fushatë e re, vullnetare, e sigurt dhe mjaft e rëndësishme fillon sot për një numër të limituar pajisjesh. BSH Hausgeräte GmbH do të telefonojë të gjithë klientët e listuar për pajisjet e gatimit me gaz për të kontrolluar nëse pajisja e tyre është e prekur nga kjo fushatë sigurie. Në mënyrë të veçantë, ne ju kërkojmë konsumatorëve që e kanë kontrolluar më parë me detaje pajisjen e tyre dhe të cilët nuk kanë patur nevojë për zëvëndësimin e lidhësit të gazit, t’i kontrollojnë pajisjet e tyre edhe një herë. Në mënyrë që të arrijmë sa më shumë pronarë të jetë e mundur, njoftimi do të vendoset në media të ndryshme të printuara dhe online në ditët e tjera në vazhdim.

Për të kontrolluar nëse pajisjet e tyre janë të prekura nga kjo fushatë vullnetare sigurie, pronarët janë të lutur të kontrollojnë të dhënat e pajisjes së tyre në www.gascookingsafety.com ose të telefonojnë call centre service hotline 42278131. Zëvëndësimi në shtëpitë e pronarëve do të rregullohet me takime të përcaktuara. BSH ju kërkon ndjesë konsumatorëve për çdo pakënaqësi.

Rreth BSH:
BSH Hausgeräte GmbH është një kompani lider në të gjithë botën në sektorin e pajisjeve elektroshtëpiake me të ardhura vjetore rreth €12.6 miliardë € në 2015 dhe mbi 56,000 punëtorë.
BSH i prodhon produktet e saj në rreth 40 fabrika dhe përfaqësohet nga 80 kompani në 50 shtete.

Informacion të mëtejshëm mund ta gjeni në www.bsh-group.de