Klientët Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Bankat shqiptare: Përdorni sa më pak kartëmonedha, mund t’a përcjellin virusin

Business Pulse

Gabimi që bëni kur takoni klientët për herë të parë

Business Pulse

Minimizoni ndikimin e Coronavirus tek bizneset jashtë kufijve

Business Pulse

Ja sesi të jeni versioni më i mirë i vetes tuaj në punë

Strategy

Cili është ndryshimi midis marketingut, reklamimit dhe markës?

Strategy

Mjeshtëria e shitjes (13): Qasja me qëndrim pozitiv mendorë

Lajme

Britania, një komb i varur nga smartfonët

Lajme

MPAY, zgjidhet finalist mes 336 kompanive ndërkombëtare në Elevator Lab

Trajnime

Trajnim për Mjeshtërinë e Shitjes drejt Suksesit

Sipërmarrje

River Styxx Capital do të blejë 85 % të aksioneve të Telenor Banka në Serbi