reformë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Dr. Lorenc Gordani: Tregu i energjisë kusht themelor për çdo zhvillim të qëndrueshëm

Lajme

Rikthehen sfidat për Call Center. Italia miraton ligjin e dytë frenues

Lajme

Hapet për herë të parë Call Center në shërbim të qytetarëve

Lajme

Çfarë u vendos nga takimi i ministrit Sokol Dervishaj me përfaqësuesit e Bankës Botërore?

Lajme

Studimi i Dhomës Amerikane: “Përkeqësim i treguesve dhe rritje e skepticizimit”

Lajme

Zëvendësministri i Ekonomisë prezanton reformat ekonomike në OBT

Lajme

FMN konfirmon trendin rritës të ekonomisë shqiptare

Lajme

Reformat ekonomike në Kinë, shkurtimi i 2 milionë vendeve të punës

Lajme

OSHEE, humbjet në rrjet kanë rënë me 6.8%

Lajme

Gjermania, marrëveshje granti për sektorin energjitik shqiptar