produkte Archives » Page 2 of 14 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

6 bizneset sociale më dinamike vitet e fundit në Shqipëri

Lajme

Nike gjobitet nga BE për kufizime në shitjet e produkteve të futbollit

Lajme

Mbi 20 sipërmarrje nga Ballkani, prezantohen e zhvillojnë takime B2B në Tiranë

Strategy

Ja si këta CEO të suksesshëm menaxhojnë ekipin e tyre

Sipërmarrje

8 mënyra se si të bëni para ndërsa flini

Sipërmarrje

Kylie Jenner bëhet miliarderja më e re në botë

Sipërmarrje

Një model i ri biznesi nga Ikea: Klienti mund të marrë produkte me qira

Thirrje per Aplikime

Thirrje për kontribute në përmirësimin e efiçiencës energjitike të Portit të Durrësit

Lajme

Intesa Sanpaolo Bank dhe BERZH firmosin marrëveshjen në mbështetje të bizneseve të zotëruara dhe drejtuara nga gratë

Thirrje per Aplikime

Arch Summit – Konferenca që bën bashkë korporatat dhe startup-et