produkte Archives » Page 3 of 14 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Start-Up Innovation Camp 2019

Business Pulse

A janë çmimet e larta të Apple një lakmi e pastër?

Marketing

Ja pse fushata e re e Gillette po komentohet nga të gjithë

Thirrje per Aplikime

Konferenca Studentore 2019: Globalizimi në “IN.E.AR” deri në limitet e tij

Intervista

Feedback-u ndaj klientit në vend të “Hot Air”: një intervistë me Business Angel-in, Martin Giese

Lajme

Arrestohet në Kanada kreu i financave të Huawei, pritet ekstradimi në SHBA

Teknologji

Ky 7 vjeçar është personi më i pasur në botën e YouTube

Marketing

“Transformimi Dixhital”, kryefjala e konferencës së Marketingut Dixhital AllWebMK 2018

Teknologji

Samsung shpallet fitues i 30 Çmimeve të Inovacionit CES për vitin 2019

Teknologji

Google mbyll Google+. Ja cilat janë dhe 17 produktet e tjera që nuk ekzistojnë më