pozicion Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Po aplikoni për punë? Ja çfarë duhet të shkruani në letrën tuaj të interesit

Strategy

Kujt duhet t’i drejtoheni kur jeni duke kërkuar për një punë tjetër?

Business Pulse

Para se të bëni punësimin e parë lexoni këto 3 libra

Strategy

Disa mënyra për të qenë më të lumtur në punë, sipas ekspertëve të karrierës

Lajme

Kjo është puna më e kërkuar, sipas LinkedIn

Marketing

5 Pyetjet që duhet të bëni gjatë një interviste me kandidatë në fushën e marketingut

Strategy

Çfarë po e bën aplikimin tuaj të punës, të pavlefshëm në sytë e punëdhënësit?

Strategy

Kjo është mënyra më e zgjuar për t’iu përgjigjur email-it kur nuk e dëshironi një punë

Media&PR

Këto janë mënyrat më të mira dhe më të këqija për të nisur një email

Strategy

Kërkoi ngritje në detyrë, por ajo që i ndodhi është një mësim i rëndësishëm për të gjithë