Pedagogë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Top 8 intervistat e vitit 2019 të zhvilluara nga BusinessMag

Business Pulse

Grigor Joti gjatë fjalimit në UET: “Koha e pedagogëve të mirë mbaroi, tani do të keni shefa të ‘shpifur’ si puna ime”

Lajme

Më shumë se 850 maturantë nga e gjithë Shqipëria janë regjistruar në konkurset që organizohen nga Kolegji Universitar “TBU”

Thirrje per Aplikime

Academy of Young Economists – Akademia e Ekonomistëve të Rinj

Lajme

“Kush kupton shifrat nuk do të thotë se kupton ekonominë”

Intervista

Komuniteti SPI: “Si të vendosim një balancë midis jetës reale dhe asaj virtuale?”

Slideshow

MediaTIK, forumi i parë kushtuar revolucionit dixhital në media, trajtoi sfidat e gazetarisë shqiptare në teknologji

Slideshow

Punët më të paguara për ata që duan të punojnë sa më pak

Evente