pasion Archives » Page 3 of 7 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Oscar 2019 – Ja çfarë na mëson fjalimi i Lady Gaga

Strategy

Ky është përbërësi sekret që kthen ëndrrat për sipërmarrjen në realitet, sipas një studimi

Strategy

5 mesazhe të fuqishme që George H.W. Bush ka për njerëzit

Zhvillim Personal

Çfarë është suksesi?

Sipërmarrje

Vështirësitë që sipërmarrësit hasin gjatë udhëtimit të tyre

Business Pulse

Niseni muajin me këto shprehje frymëzuese

Business Pulse

Mjaft thatë “Jam shumë i zënë”!

Sipërmarrje

Top 5 këshillat më të mira për sipërmarrësit e rinj

Sipërmarrje

Elon Musk thotë se udhëheqësit e mëdhenj përqëndrohen në një gjë para gjithçkaje tjetër

Teknologji

Real Madrid, mes pasionit dhe teknologjisë