Nestle Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

Markat më të vlefshme në botë për vitin 2017

Marketing

Pse po e përdor Coca-Cola Jennifer Aniston për reklamën e Smartwater?

Marketing

Këto janë 10 markat më të blera në botë

Slideshow

Kompanitë që kontrollojnë çdo gjë që bleni

Slideshow

LOGOT, si kanë qënë dhe si janë tani?

Marketing

Si po shpëtojnë biznesin Coca-Cola dhe Pepsi?

Startup

Pse 2015 ishte vitit i startupeve të “gjelbërta”?

Marketing

Modele nudo për Nestle por jo pa arsye…(VIDEO)

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00