Microsoft Archives » Page 15 of 17 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Ja pse Microsoft i pagoi 10 mijë dollarë një gruaje në Kaliforni

Slideshow

“Top Attractors”, 10 kompanitë më të mira për punësimin e talenteve

Teknologji

Apple do të ç’aktivizojë Adobe Flash në Safari 10

Strategy

Arsyeja e vërtetë e blerjes së LinkedIn nga Microsoft

Media&PR

Letra e Jeff Weiner drejtuar punonjësve të LinkedIn në të gjithë botën

Lajme

LinkedIn blihet nga Microsoft për 26.2 miliardë $ në cash

Lajme

Ja cilët njerëz në botë zotërojnë 1.5 trilionë $

Teknologji

Tastiera e re e Microsoft për iPhone lehtëson shkrimin e mesazheve

Lajme

1.4 trilionë $ të fshehura “offshore” nga Google, Apple dhe gjigantë të tjerë

Teknologji

Facebook dhe Microsoft arrijnë barazinë gjinore në shpërblimet e punonjësve!

Evente