Bill Gates duke pritur në rradhë për një hamburger. Foto që u bë virale në rrjet
Përditësuar së fundmi: 24/01/2019

Bill Gates duke pritur në rradhë për një hamburger. Foto që u bë virale në rrjet

Share
nga Neada Muçaj
Jan 24, 2019

Bill Gates vlen rreth 100 miliardë dollarë, por paratë nuk ia japin favorin të dalë i pari në radhë.

Një foto virale e postuar në Facebook tregon bashkëthemeluesin e Microsoft që qëndron në rradhë në Dick’s Drive-In, një restorant fast food në zonën e Seattle. Këtë e dini tashmë, por kush fshihet pas fotos? 

Mika Galos, e postoi foton në Facebook, duke thënë se është kapur nga një i njohur, i cili më parë punonte për Microsoft.

Ai gjithashtu komenton se e ka hasur dhe më parë Gates në pika të ndryshme fast-food dhe restorante tailandeze.

Kur vlen rreth 100,000,000,000 dollarë, drejton qendrën e bamirësisë më të madhe në historinë e botës dhe qëndron në rradhë për një hamburger, patate të skuqura dhe Coca-Cola si të tjerëve …

“Bill nuk kërkon shumë vëmendje dhe në përgjithësi është miqësor, por e kupton që është dhe pak i famshëm,” shkruan ai.

Vërtet paraja nuk do të thotë privilegj apo Bill Gates është njeri i thjesht?

Foto është shpërndarë më shumë se 18,000 herë që nga data e publikimit.

/CTV