Bill Gates Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Slideshow

Përveç Jeff Bezos, cilët kanë qenë 6 njerëzit më të pasur në botë?

Lajme

Jeff Bezos bëhet më i pasuri i botës, por vetëm për 1 ditë

Startup

Kush është startup-i në të cilin Bill Gates dhe Jeff Bezos po investojnë?

Teknologji

Si mund të shpëtojë jetë realiteti virtual?

Teknologji

Bill Gates bëri këto parashikime në vitin 1999 dhe është e frikshme sesa i saktë ka qenë ai

Strategy

Microsoft planifikon riorganizim të shitjeve të fokusuara në Cloud

Slideshow

Lidhja dashuri-urrejtje midis Bill Gates dhe Steve Jobs

Business Pulse

Bill Gates: “Këto janë punët për të cilat do të braktisja kolegjin sot”

Lajme

Të ardhurat e Jeff Bezos pritet të kalojnë edhe pasurinë e Bill Gates

Teknologji

Cilat janë profesionet që po rrezikohen nga robotët?

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00