Machine Learning Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
High-Tech

Adobe Photoshop CC i ri identifikon objektet me një klikim të vetëm

Media&PR

Programi i Sipërmarrjes së Swisscontact sjell Michael Boland si Entrepreneur in Residence në Shqipëri

Teknologji

Dentem sjell Dx Vision – E ardhmja e njohjes së imazhit tashmë në çdo klinikë dentare

Teknologji

Si është të kesh për koleg një robot?

Thirrje per Aplikime

Aplikoni me startup-in tuaj në “Startup Hub Warsaw (SHW17)”

Media&PR

Alen Saqe, CEO i Dentem, i ftuari i tretë i “The Key to Success 3.0”

Startup

Dentem i bashkohet “Station F”, inkubatorit më të madh të startupeve në Europë

Lajme

Ky është objektivi i ri i arritur nga Facebook

Trajnime

N2 Academy sjell në Shqipëri emrat më të njohur për artin e programimit

Trajnime

Nisin regjistrimet për trajnimin “Summer Bootcamp” në fushën e programimit dhe shkencave kompjuterike